January 19, 2008 

Brett Favre Superstar!

Osmatřicetiletý rozehrávač se čtyřkou na zádech i na hrudi je (a ještě dlouho bude!) oporou svému týmu a držitelem mnoha individuálních rekordů. Není divu, že je fanoušky i experty (zcela právem) „zvažován být jeden z největších quarterbacks celého času“.

Rodák z Pece se v polovině prosince stal novým rekordmanem v prestižní kategorii finálních (tedy úspěšně přijatých) přihrávek. Za svoji kariéru už naházel celkem 61.655 jardů, čímž překonal i slavného Dana Marina z Miami Dolphins…

Favre drží mj. prvenství v přihrávkách zakončených touchdownem, je historicky jediným trojnásobným držitelem ocenění Most Valuable Player Of The Year, je nejúspěšnějším co do počtu absolvovaných vítězných utkání (160) a celkově má ukázkovou docházku: proti Seahawks nastoupil v 253. zápase v řadě (!) a do vyrovnání rekordu už mu zbývá jen 17. To je hned..

brett-favre.jpg

Nezbývá, než držet našemu QB palce (hlavně v neděli proti NYG!!!), těšit se na účast Packers ve finálovém klání o Supermísu (vzhledem k letošní bilanci 16W/5L by si to sakra zasloužili) a popřát Brettovi, aby jeho jméno bylo - jak uvádí možná jeden z nejsofistikovanějších portálů v historii webu - nesmazatelně vytesáno zlatozeleným písmem „do téměř každé pomíjivé kategorie v análech“ NFL.

There’s only one Brett Favre. Důkaz? Třeba tady.

Go Pack!

Comments

  1. v nedeli to je povinnost!!

    Comment by dk  [20:56, January 19, 2008]

Leave a comment

Please fill-in all fields marked by red star (*).

*
To prove that you're not a bot, enter this code
Anti-Spam Image

Powered by WP Hashcash